Ajankohtaista

Ajankohtaista sivua kannattaa seurata mahdollisimman tiiviisti. Sivuille lisätään kaikki mahdolliset uutiset sekä tapahtumat. Sivuilta löydät kaikki uutiset uusista sekä poistuvista tuotteista. Sivuille lisätään myös tietoa, milloin valikoimaan tulee eri kausien kausituotteita. Sen lisäksi poistuvien tuotteiden alennuksista tulee tarkkaa infoa.

Kannattaa siis ehdottomasti seurailla tätä sivua tiiviiseen tahtiin. Suosittelemme myös uutiskirjeemme tilaamista, niin pysyt varmasti perillä mitä tapahtuu milloinkin.

Ystävämyynti

Daisy & Donin myymälässä huikea YSTÄVÄMYYNTI tiistaista torstaihin 19.-21.4. klo 12-16. Myynnissä valtava määrä erilaisia tuotteita. Tarjolla on talven poistuvia tuotteita sekä paljon kevään ja kesän uutuustuotteita. Tule myymälälle penkomaan, tutkimaan ja löytämään omat suosikkisi.

Uusi liike avattu

Daisy & Don on avannut uuden upean liikkeen Tampereelle. UUSI liikkeemme sijaitsee osoitteessa Tampereentie 12. Liike on avoinna ma-pe klo 11-18 ja viikonloppuisin 12-16. Tule tutustumaan upeaan moderniin liikkeeseemme. Liikkeestä löydät kaikki uusimmat tuotteemme. Myös ensimmäiset kaksi viikkoa tarjolla on kahvia sekä keksiä. Nähdään pian.

Kevään uutuuksia

Olemme saaneet kevään 2018 upeat mallistot liikkeeseemme. Tule tutustumaan kevään ihaniin mallistoihin – Monnalisan mekot ja huikea Armanin mallisto.

Näitä ei kannata missata, mikäli haluat olla muodin huipulla keväällä ja kevään taittuessa kesään.

Poistomyynnit

Talvi alkaa olemaan takana ja on aika tehdä tilaa kevään ja kesän uutuuksille. Sekä verkkokaupassa, että myymälöissämme on isot poistomyynnit käynnissä. Tule käymään paikan päällä tai seikkaile verkkokaupan valikoima läpi. Sieltä voi tehdä upeita löytöjä erittäin edullisesti. Muistakaa, että talvi ja syksy tulee sieltä kuitenkin taas yllättävän pian uudelleen.

Tulkaa ihmeessä myös tutustumaan uutukaisiin kevät sekä kesä tuotteisiin samalla. Myös verkkokauppaan lisätään kevään ja kesän uutuuksia päivittäin.

Kilpailu

Kun saamme Facebook-sivuillemme 2000 tykkääjää, arvomme kaikkien tykkääjien kesken 100 € arvoisen lahjakortin liikkeeseemme. Pistä sana kiertämään ja käy osallistumassa. Tehdään yhdessä yhteisöstämme isompi sekä entistä parempi.

Jatkossa tulossa varmasti myös lisää tämän tyyppisiä kilpailuita. Myös myymälässämme on jatkuvasti käynnissä jokin kilpailu tai arvonta johon voit osallistua vieraillessasi.

Muista seurata näitä sivuja niin saat tiedon tapahtumista ensimmäisten joukossa.