Tuotemerkit

Tältä sivulta löydät suurimman osan valikoimamme tuotemerkeistä. Sivuille on listattu etenkin tunnetuimpia ja valikoimastamme eniten löytyviä merkkejä. Myymälästä löytyy paljon muitakin merkkejä ja merkit vaihtelee erittäin usein. Myös verkkokaupan puolella on samaa vaihtelua riippuen vähän vuodenajasta ja muodin virtauksista. Nämä listatut tuotemerkit on kuitenkin sellaisia, jotka pyritään pitämään ympäri vuoden myynnissä.

Mikäli sinulla tulee mitään kysyttävää tuotemerkkeihin tai tuotteisiin liittyen niin tule käymään myymälässä tai laita viestiä. Autamme erittäin mielellämme kaikissa tuotteisiimme liittyvissä kysymyksissä.

Pelle P

Pelle P on erittäin laadukas ja tunnettu merkki. Pelle P valmistaa niin tyttöjen kuin poikienkin vaatteita ja valikoimasta löytyy jotain jokaiseen vuodenaikaan.

Theophile & Patachou

Pääasiassa tyttöjen vaatteisiin keskittyvä merkki, jonka valikoimasta löytyy erittäin upeita luomuksia. Etenkin kesävaatetukseen valikoima on laaja ja tietenkin laadukas.

Armani

Yksi suurimpia merkkejämme on ehdottomasti Armani. Armani tekee upeita ja laadukkaita vaatteita niin tytöille kuin pojille. Vaatteita löytyy kaikkiin ikäluokkiin sekä jokaiseen vuodenaikaan. Armanin vaatteet on taattua laatua ja ne kestää vaikka useammankin lapsen käytön.

Burberry

Burberry on tunnettu etenkin erittäin laadukkaista naisille suunnatuista tuotteita. Burberryn valikoimasta löytyykin pääasiassa kesäisiä tuotteita tyttöjen puettavaksi. Yritykseltä löytyy kuitenkin muutamia ihania tuotteita myös pojille puettavaksi. Käy tutustumassa ja löydä oma suosikkisi.

Balmuir

Hieman erilaisista, mutta laadukkaista tuotteista tunnettu Balmuir valmistaa pääasiassa talvivaatteita. Vaatteet on parhaista materiaaleista valmistettuja ja takaavat lämpimän olon kovimmillakin pakkasilla. Vaatteita löytyy niin tytöille kuin pojille ja moniin eri ikäluokkiin. Jos haluat parhaan mahdollisen talvivaatetuksen lapsellesi niin valitse Balmuir.

Babycotton

Tämän tunnetun merkin alta löytyy kaikki mitä voit sille vastasyntyneelle tarvita. Oli vauvasi sitten poika tai tyttö niin Babycotton tarjoaa kaiken tarvittavan laadusta tinkimättä.

Muita merkkejä

IL GUFO, Hunter, Napapijri, Parajumpers, Gallucci, KUKU Cashmere, Costo, Falke, Pia Westerberg, Pepided.

Valikoimastamme löytyy tosiaan monia muitakin merkkejä kuin tällä sivulla mainitut. Tule tutustumaan myymäläämme tai seikkaile verkkokaupan sivuilla. Mikäli valikoimastamme mielestäsi puuttuu joku tärkeä merkki, niin älä epäröi olla yhteydessä. Mielellämme laajennamme valikoimaa mahdollisuuksien mukaan.