Yhteystiedot

Täältä löydät kaikki mahdolliset yrityksemme yhteystiedot. Laajennamme toimintaamme muuttuvan maailman mukana jatkuvasti. Olemmekin myymälöiden sekä verkkokaupan lisäksi hiljalleen jalkautumassa enemmän ja enemmän sosiaalisen median maailmaan.

Sosiaalisessa mediassa jaamme uutisia, tietoa sekä kuvia tuotteistamme. Myös esimerkiksi Facebookin puolella julkaisemme asiakaspalautteita sekä pidämme erilaisia kilpailuita sekä kampanjoita. Kannattaakin seurata meitä mahdollisuuksien mukaan kaikissa mahdollisissa medioissa. Siten pysyt parhaiten mukana, missä mennään ja mitä tapahtuu.

Olemme myös juuri avanneet Whatsapp palvelun. Pyrimme vastaamaan siellä mahdollisimman tehokkaasti asiakkaiden erilaisiin kysymyksiin tuotteisiimme liittyen. Käy lisäämässä meidät ja olemme lähes aina tavoitettavissa. Pääasiassa vastaamme sosiaalisessa mediassa myymälöiden aukioloaikoina, mutta mahdollisuuksien mukaan myös muulloinkin.

Myymälät:

Turku
Turuntie 1, 04120 Turku
Puh: 03-123446
Aukioloajat: Ma-Pe 11-18 La ja Su 12-16

Tampere
Tampereentie 1, 12345 Tampere
Puh: 04-345789
Aukioloajat: Ma-Pe 11-18 La ja Su 12-16

Sähköposti:

DaisyDon@Daisydon.fi

Facebook:

Facebook.com/DaisyDon

Twitter:

Twitter.com/DaisyDon

Whatsapp:

040-1231234

Siinä listattuna kaikki tärkeimmät yhteystietomme, sekä liikkeiden aukioloajat. Laita sivumme seurantaan kaikissa sosiaalisen median kanavissa, joita itse käytät. Laita myös varmuuden vuoksi puhelinnumerot sekä Whatsapp talteen niin tiedot löytyy hädän hetkellä. Autamme erittäin mielellämme mahdollisissa tuote kyselyissä tai tuotteisiimme liittyvissä kysymyksissä. Myyjämme on hyvin koulutettuja ammattilaisia ja he osaavat taatusti auttaa sinua oli kysymyksesi mikä tahansa.

Palautteet

Otamme myös erittäin mielellämme vastaan erilaisia asiakaspalautteita sekä palautteita tuotteisiin liittyen. Näitä palautteita myös mielellämme julkaisemme sosiaalisessa mediassa, muta vain lähettäjän suostumuksella. Mikäli sinulla on joku hauska tarina meihin tai tuotteisiimme liittyen niin älä epäröi lähettää sitä meille. Parhaat julkaistut tarinat palkitaan taatusti jollain keinolla.

Kehitysideat

Mikäli mielessäsi on jokin verkkokauppaamme tai myymälään liittyvä kehitysidea niin kerro se meille. Otamme erittäin mielellämme vastaan myös parannusehdotuksia kaikille osa-alueille. Tehdään yhdessä palvelusta parempi ja sitä kautta entistä mukavampi asiakkaille. Myös parhaat kehitysideat tullaan varmasti palkitsemaan parhaan mukaan. Laita siis rohkeasti myös tämäntyyppistä palautetta tulemaan. Voit myös halutessasi kertoa myyjillemme ehdotuksesi vieraillessasi liikkeessämme.

Ollaan yhteyksissä!